Partner: StartDock

StartDock, dé groeiende start-up en scale-up community in Amsterdam en Rotterdam, slaat de handen in één met FaalVerhaal. FaalVerhaal heeft hiermee toegang tot een gloednieuwe, state-of-the-art studio in een historisch pand, waarmee de verhalen van ondernemers op professionele wijze worden vastgelegd.

Gezamenlijk lanceren wij “FaalFestival Gatherings.” Dit zijn evenementen waar ondernemers niet alleen de kans krijgen om te netwerken, maar ook om te leren van inspirerende ondernemers en hun waardevolle ervaringen.

De FaalFestival Gatherings zijn niet alleen bedoeld om de impact van StartDock en FaalVerhaal te vergroten, maar ook om het taboe rond falen te doorbreken. Samen willen beide partijen ondernemend Nederland inspireren, motiveren en laten zien dat falen een natuurlijk onderdeel is van het ondernemerschap.

Partnership StartDock x FaalVerhaal Podcast

Partner: SHAREPEOPLE

SharePeople is hét betaalbare alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. Dankzij onze slimme fintech delen we de risico’s gemakkelijk onderling. Volledig online. En zonder dat we ons geld kwijt zijn aan dure verzekeringspremies en onnodige kosten.