In onze meest recente podcastaflevering gaan we in gesprek met Lieke, de Co-founder van Elfin. Ze deelt openhartig haar meest indrukwekkende faalmomenten, variërend van boze klanten als gevolg van een rebranding tot het worstelen met authenticiteit op de werkvloer. Deze aflevering werpt een eerlijk en inspirerend licht op de complexiteit van ondernemerschap.

Faalverhalen en Leermomenten:

Lieke neemt ons mee op een reis door haar grootste faalverhalen en de cruciale leermomenten die daaruit zijn voortgekomen. Ontdek hoe ze omging met uitdagingen en tegenslagen, en hoe deze ervaringen hebben bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van Elfin. Een uniek kijkje achter de schermen van ondernemen.

Rebranding en Klantrelaties:

Een eerlijk gesprek over de risico’s van rebranding en de impact ervan op klantrelaties. Lieke deelt haar ervaringen met het omgaan met boze klanten en hoe Elfin erin slaagde om deze uitdagingen te overwinnen. Leer van haar strategieën en ontdek hoe zij het tij keerde in het voordeel van het bedrijf.

Authenticiteit op de Werkvloer:

Lieke deelt ook haar persoonlijke worsteling met authenticiteit op de werkvloer. Ontdek hoe ze leerde om trouw te blijven aan zichzelf te midden van zakelijke druk en verwachtingen. Haar verhaal biedt inzicht en inspiratie voor anderen die streven naar een authentieke en bevredigende werkomgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *