Stel je voor: een black-out op het podium waar je altijd hebt willen staan. Voor Lotte de Man werd deze nachtmerrie werkelijkheid. Ze deelt in deze FaalVerhaal aflevering zonder terughoudendheid hoe het voelt om een black-out te krijgen en welke fouten ze maakte in de aanloop naar dit belangrijke moment.

Het podium waar Lotte altijd van droomde, veranderde plotseling in een plek van ongemak en verwarring. Een black-out, een moment van totale mentale blokkade, overviel haar op het meest cruciale moment. Hoe ga je om met zo’n intense en publieke vorm van falen?

Lotte neemt je mee in haar wereld van podiumangst en de emotionele tol van een black-out. Dit FaalVerhaal gaat niet alleen over de fouten zelf, maar ook over de persoonlijke groei die voortkomt uit het omarmen van falen. In plaats van het te verbergen, heeft Lotte besloten haar verhaal te delen als een bron van kracht en inspiratie voor anderen.

Lotte onthult hoe ze zich voorbereidde op het evenement en welke fouten ze maakte. Het is geen verhaal van perfectie, maar eerder een getuigenis van de menselijke kant van het najagen van dromen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *