Aflevering #16 Serkan & Murat

16 February 2024

In de nieuwste aflevering gaan we het gesprek aan met Serkan Gozmen en Murat Gumrukcuoglu. Zij delen hun ups en downs die hebben bijgedragen aan het succes van Wemessage. Maar nog veel belangrijker: we zoomen in op hun faalverhalen en tegenslagen.

Faalverhalen en Leermomenten:

Hoofdstuk 1: De Eerste Tegenslagen

Murat deelt zijn ervaring met een vroeg ondernemingsavontuur in de horeca, waar hij en zijn partners zonder voldoende kennis en ervaring instapten. Dit leidde tot aanzienlijke financiële verliezen en persoonlijke schulden. De belangrijkste les: stap alleen in een business waar je verstand van hebt en laat je goed adviseren.

Hoofdstuk 2: De Start van Wemessage

Met de opgedane lessen starten Murat en Serkan hun digital agency. In het begin worstelden ze met het aanbieden van diensten buiten hun expertise, zoals marketing. Ze leerden al snel het belang van het inzetten van specialisten en het opbouwen van een betrouwbaar team.

Hoofdstuk 3: Samen Sterk

Een uniek aspect van hun verhaal is hoe zij als duo succesvol samenwerken. Ze benadrukken het belang van wederzijds respect en vertrouwen, zelfs tijdens meningsverschillen. Hun relatie en samenwerking vormen de kern van Wemessage’s succes.

Hoofdstuk 4: Falen en Opstaan

De heren benadrukken dat falen onderdeel is van het ondernemerschap. Hun boodschap: het is beter te falen en weer op te staan, dan nooit te proberen. Hun verhaal is een inspiratie voor ondernemers om door te zetten, zelfs na tegenslagen.

Afsluiting:

Dit ‘FaalVerhaal’ met Murat en Serkan toont aan dat uit elke fout belangrijke lessen te trekken zijn. Hun ervaringen bij Wemessage bewijzen dat doorzettingsvermogen, aanpassingsvermogen en een goede samenwerking essentieel zijn voor succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *