In deze FaalVerhaal aflevering neemt Andreas Bouman je mee op een reis door zijn grootste zakelijke uitdagingen en leermomenten. Als freelance copywriter en marketeer heeft hij bij verschillende bedrijven gewerkt en een schat aan ervaring opgedaan. Nu vervult Andreas de rol van innovatiemanager bij Raaak Personeel en is hij (ex) lid van het managementteam.

Andreas deelt zijn ervaringen op een authentieke manier. Hij belicht niet alleen de hoogtepunten van zijn zakelijke carrière, maar ook de dieptepunten. Zijn verhaal biedt een eerlijke kijk op de obstakels en leermomenten die hij tegenkwam tijdens zijn reis door de werelden van copywriting, marketing en innovatiemanagement.

Deze aflevering werpt een menselijke blik op het ondernemerschap, waarbij fouten niet worden vermeden, maar juist worden gezien als kansen om te leren en te groeien. Andreas deelt zijn professionele ontwikkeling, van freelance copywriter tot innovatiemanager, en nodigt je uit om zijn zakelijke avonturen te ontdekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *