Voor Joris was falen geen optie. Dit principe had aanzienlijke gevolgen voor zijn beslissingen tijdens de coronaperiode. Helaas resulteerde dit in het faillissement van zijn bedrijf, maar hij nam waardevolle lessen mee uit deze ervaring. “Falen is eigenlijk iets moois, iets wat we moeten omarmen,” aldus Joris.

In deze FaalVerhaal aflevering deelt Joris op een authentieke manier zijn reis, waarbij falen een onvermijdelijk onderdeel werd. Hij gaat dieper in op de impact van zijn beslissingen tijdens de uitdagende coronaperiode en hoe dit uiteindelijk leidde tot het faillissement van zijn bedrijf. Belangrijker nog, hij deelt de waardevolle inzichten die hij heeft opgedaan.

Joris’ verhaal biedt een menselijke kijk op het omgaan met tegenslagen in het zakelijke leven. Hij benadrukt dat falen niet het einde hoeft te betekenen, maar eerder een bron van waardevolle lessen is. Benieuwd naar Joris’ perspectief op falen en de lessen die hij heeft geleerd? Klik hieronder om de aflevering te beluisteren en ontdek hoe falen, volgens Joris, juist iets moois kan zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *